LOGISTIEK NAAR IRAK

SDL Post Express is een transport & logistiek expert in de breedste zin van het woord. Onze kerncompetentie ligt in het vervoer Irak en organiseren wegtransport, zee- en luchtvracht zendingen vanuit elke bestemming in Europa en de VS naar Irak. Wij vervoeren naar Irak alles wat je wilt, variërend van een enkele doos of envelop voor de volledige vrachtwagenladingen.

We hebben een pro – actieve transport & logistiek speler binnen de Iraakse regio sinds 1998 . Verwerven aanzienlijke ervaring van de belangrijkste markten wereldhandel en vandaag hebben we behoren tot de leidende transport-en logistieke bedrijven in Irak .

 

Met een waardevolle ervaring in het bijzonder de Iraakse transport & logistieke sector SDL Post Express biedt haar klanten de beste individuele oplossingen voor hun logistieke uitdagingen .

 

Onze producten en diensten zijn gericht op de hoogste verwachtingen van onze klanten . We hebben waardevolle ervaring opgedaan en zijn internationaal actief voor vele jaren .

 

Al onze Irak verzending oplossingen staan bekend om hun flexibiliteit en efficiency, snelle online inklaring , deur-tot – deur levering conform Incoterms en transparante diensten en tarieven.

 

Als u vragen heeft over ons bedrijf of diensten , aarzel dan niet contact op te nemen met ons!